Viac neznesiem!

Viac neznesiem!

Zvieratá v 21. storočí nepatria do klietok. Viete to rovnako dobre ako my. Sme radi, že ste sa rozhodli svoje presvedčenie preniesť do praxe, priložiť ruku k dielu a pomôcť nám skoncovať s klietkovým chovom. S Vašou podporou budeme toho môcť spraviť pre sliepky viac a Vaša podpora nám pomôže poslať klietkový chov do histórie o niečo skôr. Pridajte sa k našim podporovateľom a podporovateľkám ešte dnes a a meňte s nami svet pre zvieratá!
Ak však toho chcete spraviť pre zvieratá viac, zvážte prosím pravidelnú podporu, ktorá nám umožní pomáhať zvieratám efektívnejšie a dlhodobo bojovať za ich práva. 
Ďakujeme!

1. Môj dar

Výška pravidelného daru / mesiac
€/m
Vaša pravidelná podpora nám umožní dlhodobo a efektívne pomáhať zvieratám a prírode.

2. Moje údaje

Meno *

Priezvisko *

E-mail *

Telefón

3. Spôsob platby


Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania Darujme.sk. V ďalšom kroku Vás presmerujeme na stránku, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje. Po úspešnom prijatí daru Vám zašleme informačný email. Ďakujeme!

Vaše dary sú použité na vedenie našej kampane Viac neznesiem!
Aj vďaka Vám tak môžeme petíciu za ukončenie klietkového chovu sliepok šíriť medzi ľudí. Presviedčať veľké obchodné reťazce, aby urobili svoje záväzky k ukončeniu používania klietkových vajec. A neustále prinášať informácie o podmienkach v klietkovom chove, tak aby sa aj verejnosť pridala k nám a spoločne sme vytvorili tlak na chovateľov k zrušeniu klietkových chovov sliepok na Slovensku.

Viac o kampani Viac neznesiem!